Levering

Fri fragt i Danmark. Fragtprisen for specifikt land oplyses ved bestilling i shoppen. Den angivne fragtpris er gældende per bestilling og er derfor den samme ved bestilling af 1 stk. VertiPlants som ved bestilling af flere VertiPlants.

Din bestilling afsendes hurtigst muligt og senest inden for 3-5 hverdage. Skulle leveringen mod forventning blive forsinket, vil du blive kontaktet.

Din VertiPlants vægkrukke leveres i en smuk æske. Beslag, skruer, plugs og ophængningsvejledning medfølger.

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer, prisfejl og tastefejl.


Betaling

Betaling foregår med kreditkort.


Reklamationsret

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: Du reelt har taget varen i brug; varen er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret for den; du har håndteret varen på en anden måde, end hvad der er hensigtsmæssigt i forhold til den varetype, det drejer sig om i hvert enkelt tilfælde; du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering mm.

Ved returnering betaler du selv for porto, medmindre der er tale om en reklamation. Varer sendt til ovenstående adresse pr. efterkrav modtages ikke.


Fortrydelsesret

Skulle du fortryde dit køb, kan du returnere varen indenfor 14 dage fra modtagelsen. Varen returneres med PostNord til VertiPlants ApS, Lindenborgvej 7, 2720 Vanløse. Varen skal returneres i forsvarlig emballage. Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får efterfølgende tilbagebetalt det beløb, der er betalt for varen.


VertiPlants’ kontaktoplysninger

VertiPlants Copenhagen
Lindenborgvej 7
2720 Vanløse
Danmark

CVR: 35 38 03 45
Telefon: + 45 40 11 82 80
Mail: info@vertiplants.dk
Hjemmeside: www.vertiplants.com